НАЈБОЉИ ЂАЦИ НА ПРИЈЕМУ У ОПШТИНИ: Сатови и таблети, књиге и честитке за највредније

jun 28, 2015 u rubrici вести autor Дејан Алексић

За најбоље ђаке генерације, носиоце Вукове дипломе, као и најуспешније основце и средњошколце на републичким такмичењима у школској 2014-2015. години, председник општине Осечина Ненад Стевановић приредио је традиционални пријем у свом кабинету. На окупу је било укупно 11 Вуковаца (шест из ОШ „Браћа Недић” Осечина, два из ОШ „Војвода Мишић” Пецка и три из Издвојеног одељења Економске школе „Ваљево” у Осечини, односно 16 ученика из ове средине који су се изборили за учешће на републичким првенствима из појединих предмета.

Свршеним основцима ђацима генерације: Душану Тешановићу (Осечина) и Николини Алексић (Пецка) председник Стевановић и Златија Миличић, председник Скупштине општине, као поклон који додељује локална самоуправа, уручили су по један часовник. Исте награде добили су и Вуковци: Јована Спасојевић, Јована Урошевић, Матија Урошевић, Александра Томић и Александар Антонић из ОШ „Браћа Недић”, односно Ивана Нешковић из ОШ „Војвода Мишић”.

Милица Карајовић из Осладића, која је ђак генерације на нивоу целе Економске школе из Ваљева, затим носиоци Вукове дипломе из ове школе: Катарини Марковић и Јелена Николић, на поклон су добиле по један таблет.

Учесници такмичења на републичком нивоу награђени су са поједном лепом књигом. То су основци: Душан Тешановић, Марко Марковић, Матија Урошевић, Јована Спасојевић, Кристина Гладовић, Јована Живановић, Филип Васић (сви из Осечине), затим Данијела Тодорић, Слађана Васиљевић, Ивана Нешковић и Јелена Маринковић (из Пецке), односно средњошколци: Милица Карајовић (Економска школа), Марија Петровић (Медицинска школа „Др Миша Пантић” Ваљево) и Ненад Симеуновић (Техничка школа Ваљево).

Свечаности у председниковом кабинету присуствовали су директори школа: Зоран Петровић (ОШ „Браћа Недић”), Слободан Тодорић (ОШ „Војвода Мишић” и Драган Тимотић (Економска школа), а том приликом председник Општине Ненад Стевановић поручио је најбољим ђацима из овогодишње генерације:

-Остварили сте одлично „пролазно време” и заслужили све честитке. Оне припадају и вашим родитељима и наставницима. Желимо вам да и даље наставите у истом ритму, да нижете успехе у даљем школовању и касније раду и животу, да осветлате образ вашим првим школама и општини из које потичите. Знајте да је сваки ваш успех и наш успех.IMG_1244 IMG_1245 IMG_1221 IMG_1236 IMG_1242 IMG_1240 IMG_1237 IMG_1241 IMG_1239 IMG_1235 IMG_1234 IMG_1233 IMG_1232 IMG_1231 IMG_1227 IMG_1224 IMG_1228 IMG_1224 IMG_1231 IMG_1227 IMG_1220