NAJBOLJI ĐACI NA PRIJEMU U OPŠTINI: Satovi i tableti, knjige i čestitke za najvrednije

jun 28, 2015 u rubrici vesti autor Dejan Aleksić

Za najbolje đake generacije, nosioce Vukove diplome, kao i najuspešnije osnovce i srednjoškolce na republičkim takmičenjima u školskoj 2014-2015. godini, predsednik opštine Osečina Nenad Stevanović priredio je tradicionalni prijem u svom kabinetu. Na okupu je bilo ukupno 11 Vukovaca (šest iz OŠ „Braća Nedić” Osečina, dva iz OŠ „Vojvoda Mišić” Pecka i tri iz Izdvojenog odeljenja Ekonomske škole „Valjevo” u Osečini, odnosno 16 učenika iz ove sredine koji su se izborili za učešće na republičkim prvenstvima iz pojedinih predmeta.

Svršenim osnovcima đacima generacije: Dušanu Tešanoviću (Osečina) i Nikolini Aleksić (Pecka) predsednik Stevanović i Zlatija Miličić, predsednik Skupštine opštine, kao poklon koji dodeljuje lokalna samouprava, uručili su po jedan časovnik. Iste nagrade dobili su i Vukovci: Jovana Spasojević, Jovana Urošević, Matija Urošević, Aleksandra Tomić i Aleksandar Antonić iz OŠ „Braća Nedić”, odnosno Ivana Nešković iz OŠ „Vojvoda Mišić”.

Milica Karajović iz Osladića, koja je đak generacije na nivou cele Ekonomske škole iz Valjeva, zatim nosioci Vukove diplome iz ove škole: Katarini Marković i Jelena Nikolić, na poklon su dobile po jedan tablet.

Učesnici takmičenja na republičkom nivou nagrađeni su sa pojednom lepom knjigom. To su osnovci: Dušan Tešanović, Marko Marković, Matija Urošević, Jovana Spasojević, Kristina Gladović, Jovana Živanović, Filip Vasić (svi iz Osečine), zatim Danijela Todorić, Slađana Vasiljević, Ivana Nešković i Jelena Marinković (iz Pecke), odnosno srednjoškolci: Milica Karajović (Ekonomska škola), Marija Petrović (Medicinska škola „Dr Miša Pantić” Valjevo) i Nenad Simeunović (Tehnička škola Valjevo).

Svečanosti u predsednikovom kabinetu prisustvovali su direktori škola: Zoran Petrović (OŠ „Braća Nedić”), Slobodan Todorić (OŠ „Vojvoda Mišić” i Dragan Timotić (Ekonomska škola), a tom prilikom predsednik Opštine Nenad Stevanović poručio je najboljim đacima iz ovogodišnje generacije:

-Ostvarili ste odlično „prolazno vreme” i zaslužili sve čestitke. One pripadaju i vašim roditeljima i nastavnicima. Želimo vam da i dalje nastavite u istom ritmu, da nižete uspehe u daljem školovanju i kasnije radu i životu, da osvetlate obraz vašim prvim školama i opštini iz koje potičite. Znajte da je svaki vaš uspeh i naš uspeh.IMG_1244 IMG_1245 IMG_1221 IMG_1236 IMG_1242 IMG_1240 IMG_1237 IMG_1241 IMG_1239 IMG_1235 IMG_1234 IMG_1233 IMG_1232 IMG_1231 IMG_1227 IMG_1224 IMG_1228 IMG_1224 IMG_1231 IMG_1227 IMG_1220