Пласман ученика на окружно такмичење из енглеског језика и француског језика 2016/2017

mart 6, 2017 u rubrici вести autor Дејан Алексић

Због пропуста у изради, како самог теста тако и решења, што је довело до неочекивано лоших резултата, Друштво страних језика и књижевности Србије преузима одговорност због ове непријатности и извињава се свим учесницима такмичења.  Друштво страних језика и књижевности Србије је донело одлуку да предметни наставници одлуче који ће ученици ићи на окружно/градско такмичење.  Према томе, основна школа „Браћа Недић“ из Осечине, организатор општинског такмичења из енглеског језика, на основу предлога предметних наставника заснованог на процени спремности ученика за окружно/градско такмичење, пријављује следеће ученике:

Арсен Арсеновић                 ОШ „Војвода Мишић“ Пецка

Филип Драјић                       ОШ „Браћа Недић“ Осечина

Лазар Гладовић                     ОШ „Браћа Недић“ Осечина

Душан Веселиновић             ОШ „Браћа Недић“ Осечина (ИО Комирић)

Тамара Весић                         ОШ „Браћа Недић“ Осечина

Честитамо свим ученицима на пласману на окружно/градско такмичење уз малу напомену да је ово први пут у историји наше школе. у коју је енглески језик ушао релативно скоро, да се један ученик из ИО Комирић,  наш Душан Веселиновић, пласирао на окружно/градско такмичење. Његов успех је још већи, као и наших осталих ученика, узевши у обзир да ова генерација учи енглески језик као други страни језик, од петог разреда.

Тијана Гавриловић, ученица 8/2 разреда ОШ „Браћа Недић“ пласирала је се на окружно/градско такмичење из француског језика са освојених 34 бода. Честитамо Тијани и њеној наставници, Весни Крунић