ПРИЈЕМ У ОПШТИНИ ЗА НАЈБОЉЕ ОСНОВЦЕ И СРЕДЊОШКОЛЦЕ: Предводници генерације

jun 27, 2014 u rubrici вести autor Дејан Алексић

Овогодишњи ђак генерације у Основној школи „Браћа Недић” Осечина је Александар Крстић, а у ОШ „Војвода Мишић” Пецка Немања Лазић. За њих и њихове другарице и другове из овдашњих основних школа, али и најбоље средњошколце са територије ове локалне заједнице, традиционални пријем у општини приредио је Ненад Стевановић, председник Општине са сарадницима.

Он је са Златијом Миличић, председником Скупштине општине, уз честитке за досадашње школске успехе свима пожелео још успешнији наставак школовања, а у знак признања предводницима генерације уручене су пригодне награде од локалне самоуправе.

Поред Крстића и Лазића, награђени су овогодишњи „вуковци”: Данијела Алексић, Весна Весић, Александра Андрић (из ОШ „Браћа Недић”), Јована Манојловић и Данијела Марковић (из ОШ „Војвода Мишић”).

Списак награђених настављају средњошколци: Мирјана Нинковић, туристички техничар, носилац Дипломе „Вук Караџић” и најбољи ученик генерације Економске школе Ваљево, онда Данијела Петровић, најбољи ученик струке кувар у овој школи, па Михаило Андрић, који је „вуковац” и ђак генерације у Пољопривредној школи у Ваљеву, као и Ненад Симеуновић, ученик Техничке школе из Ваљева, који је на републичком такмичењу освојио 2. место.

До награда су стигли и основци – освајачи једног од прва три места на Окружним такмичењима из разних предмета и учесници републичких надметања: Александар Крстић, Стефан Деспотовић, Александар Богосављевић, Данијела Алексић, Душан Тешановић, Филип Васић, Марко Рабат и Анђела Вуковић.

Овом приликом похваљени су и бројни чланови разних школских секција, посебно Лингвистичке секција из Осечине и њихова наставница Драгица Пуљезевић, који су лане били први у Србији, а у претходне три године два пута други, а још једанпут републички шампиони.

IMG_9169 IMG_9170 IMG_9171 IMG_9172 IMG_9173 IMG_9174 IMG_9175 IMG_9177 IMG_9179 IMG_9180 IMG_9183 IMG_9184 IMG_9185 IMG_9186 IMG_9187 IMG_9189 IMG_9194 IMG_9195