PRIJEM U OPŠTINI ZA NAJBOLJE OSNOVCE I SREDNJOŠKOLCE: Predvodnici generacije

jun 27, 2014 u rubrici vesti autor Dejan Aleksić

Ovogodišnji đak generacije u Osnovnoj školi „Braća Nedić” Osečina je Aleksandar Krstić, a u OŠ „Vojvoda Mišić” Pecka Nemanja Lazić. Za njih i njihove drugarice i drugove iz ovdašnjih osnovnih škola, ali i najbolje srednjoškolce sa teritorije ove lokalne zajednice, tradicionalni prijem u opštini priredio je Nenad Stevanović, predsednik Opštine sa saradnicima.

On je sa Zlatijom Miličić, predsednikom Skupštine opštine, uz čestitke za dosadašnje školske uspehe svima poželeo još uspešniji nastavak školovanja, a u znak priznanja predvodnicima generacije uručene su prigodne nagrade od lokalne samouprave.

Pored Krstića i Lazića, nagrađeni su ovogodišnji „vukovci”: Danijela Aleksić, Vesna Vesić, Aleksandra Andrić (iz OŠ „Braća Nedić”), Jovana Manojlović i Danijela Marković (iz OŠ „Vojvoda Mišić”).

Spisak nagrađenih nastavljaju srednjoškolci: Mirjana Ninković, turistički tehničar, nosilac Diplome „Vuk Karadžić” i najbolji učenik generacije Ekonomske škole Valjevo, onda Danijela Petrović, najbolji učenik struke kuvar u ovoj školi, pa Mihailo Andrić, koji je „vukovac” i đak generacije u Poljoprivrednoj školi u Valjevu, kao i Nenad Simeunović, učenik Tehničke škole iz Valjeva, koji je na republičkom takmičenju osvojio 2. mesto.

Do nagrada su stigli i osnovci – osvajači jednog od prva tri mesta na Okružnim takmičenjima iz raznih predmeta i učesnici republičkih nadmetanja: Aleksandar Krstić, Stefan Despotović, Aleksandar Bogosavljević, Danijela Aleksić, Dušan Tešanović, Filip Vasić, Marko Rabat i Anđela Vuković.

Ovom prilikom pohvaljeni su i brojni članovi raznih školskih sekcija, posebno Lingvističke sekcija iz Osečine i njihova nastavnica Dragica Puljezević, koji su lane bili prvi u Srbiji, a u prethodne tri godine dva puta drugi, a još jedanput republički šampioni.

IMG_9169 IMG_9170 IMG_9171 IMG_9172 IMG_9173 IMG_9174 IMG_9175 IMG_9177 IMG_9179 IMG_9180 IMG_9183 IMG_9184 IMG_9185 IMG_9186 IMG_9187 IMG_9189 IMG_9194 IMG_9195